Home » Almere Haven » Uitvaartcentrum Almere Haven

Uitvaartcentrum Almere Haven

Het uitvaartcentrum in Almere Haven beschikt over vele mogelijkheden, zoals een aula, een condoleance ruimte, opbaar gelegenheid en verzorgingsruimte. De gehele dienstverlening rondom de uitvaart  – opbaren, afscheid nemen, rouwbezoek en auladiensten – vinden plaats onder één dak. 

Opbaring en verzorging

Opbaren en verzorgen is 7 dagen per week mogelijk in het uitvaartcentrum van Almere Haven. Als nabestaande kunt u de rouwkamer een persoonlijk tintje geven, bijvoorbeeld met bloemen, tekeningen, foto’s of persoonlijke voorwerpen. Bezorging van bloemen is mogelijk op afspraak. Tevens bieden we u in Almere Haven de mogelijkheid om samen met familie de overledene te verzorgen. In onze verzorgingsruimte, die ook prima geschikt is voor rituele bewassingen, bieden we rust, ruimte en tijd.

Informeer bij uw uitvaartondernemer naar de mogelijkheden voor opbaren, afscheid nemen en (samen) verzorgen van de overledene. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor informatie over een laatste verzorging of bewassing via telefoonnummer 036 535 7200.

Aula

Het uitvaartcentrum beschikt over een aula met een fraaie uitkijk op de begraafplaats. Er kan ook een crematieplechtigheid in de aula worden gehouden waarna de crematie plaatsvindt in ons crematorium te Almere Stad. 

In Almere Haven bieden wij u de mogelijkheid om samen met familie de overledene te verzorgen. Informeer bij uw uitvaartondernemer naar deze mogelijkheid. Onze verzorgingsruimte is tevens zeer geschikt voor een rituele bewassing. We bieden hier rust, ruimte en tijd. Voor informatie over een laatste verzorging of bewassing kunt u ons bellen op telefoonnummer 036 535 7200

Condoleance

In de sfeervolle koffiekamer zijn nagenoeg alle verzoeken ten aanzien van consumpties uitvoerbaar; van koffie met cake, frisdrank, wijn tot koffiemaaltijden met broodjes of uitgebreide buffetten. Zijn er bezoekers met allergieën of speciale dieetwensen? Laat het ons tijdig weten, dan houden we daar rekening mee.

Wij wijzen u erop dat het uitserveren van zelf meegebrachte consumpties niet toegestaan is i.v.m. de allergenen wetgeving en de HACCP richtlijnen. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit ziet streng toe op het naleven van deze regels.

Beeld & geluid

Wij maken gebruik van online ceremonie. Hier kunt u zelf de plechtigheid samenstellen met muziek, beeld en film. Het zelf aanleveren van muziek/USB of CD is niet mogelijk.
De mogelijkheid bestaat om een geluidsopname van de plechtigheid voor u te maken. Bespreek deze mogelijkheid met uw uitvaartondernemer.