Home » Almere Haven

Uitvaartcentrum en Begraafplaats Almere Haven

In een rustige omgeving ligt de prachtig aangelegde begraafplaats van Almere Haven, met een kleinschalig uitvaartcentrum. Het uitvaartcentrum heeft een aula en mogelijkheden voor opbaren en condoleance. Op de begraafplaats Almere Haven worden particuliere (familie-)graven uitgegeven. Nabestaanden mogen een graf uitzoeken op 1 van onze diverse grafkamers. Deze inrichting van de grafkamers creëert een sfeer die betrokkenen rust en privacy biedt.

Uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum in Almere Haven beschikt over vele mogelijkheden, zoals een aula, een condoleance ruimte en opbaar gelegenheid. 

Begraafplaats

De begraafplaats in Almere Haven beschikt over particuliere graven. De begraafplaats is gelegen aan de dijk van het Gooimeer. 

Contact en bereikbaarheid

Voor meer informatie, het plannen van een bewassing of het maken van een afspraak voor het testen van audio kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een persoonlijk herinneringsplaatje bij het herinneringsmonument op de begraafplaats? Stuur dan een mail aan info@crematoriumalmere.nl of gebruik ons contactformulier.

Routebeschrijving

Komt u met de auto of het openbaar vervoer?
Plan uw route.

Parkeren

Bij de locatie Almere Haven is er aan de voor- en achterzijde van het uitvaartcentrum gelegenheid tot parkeren. Het is niet toegestaan met de auto door te rijden naar de grafkamers.

Het aulagebouw is rolstoelvriendelijk. Een rolstoel is te leen.