Home » Over ons

DELA & PC Uitvaart

Begraafplaatsen en Crematorium Almere is een samenwerkingsverband van DELA en PC Uitvaart

Over PC Uitvaart

PC Uitvaart verzorgt al 85 jaar uitvaarten naar wens. Het verzorgen van een stijlvolle uitvaart, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden. Dat is onze missie. Het motto van PC Uitvaart is ‘Alles voor een goed afscheid’. We hebben dan ook alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Onze ervaren uitvaartbegeleiders helpen u graag met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u die voor ogen heeft en nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. We hebben uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland en u kunt bij ons al vooraf uw uitvaartwensen vastleggen en sparen voor uw afscheid.

Voor meer informatie: www.pc.nl

Over DELA

Voor meer informatie:

Bij DELA doe je ertoe. We staan midden in het leven en zetten áltijd een stap extra. Gedreven door passie halen wij het maximale uit het leven, zowel zakelijk als privé. Bij ons krijg je alle vertrouwen en ruimte voor jouw persoonlijke groei.

Onze BIO-waarden zijn geen tegeltje aan de wand. Het zijn woorden die diep geworteld zitten in ons doen en laten. Woorden waar we trots op zijn. En woorden die we maar al te graag uitdragen. We zijn een betrokken, integere en ondernemende organisatie. Een gedreven coöperatie van mensen, voor mensen.

Bij DELA doen we het samen. We zetten alles op alles om mensen te helpen. We bieden ze financiële zekerheid met onze producten. En met onze diensten bieden we een mooi en persoonlijk afscheid. Dit doen we doordat we als gedreven team écht samenwerken. En zo maken we ons samen sterk om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

www.dela.nl